MUUT
HYVINVOINTI-
PALVELUT

Aitovet tarjoaa ammattilaisten hyvinvointipalveluita eläimille.

Koirien koulutuspalveluita Aitovetillä tarjoaa Silja Lampinen, eläintenkouluttaja AT. Siljan aikoja voit varata meiltä Aitovetilta ajanvarauksesta.
 
Lisäksi Aitovetillä vierailee säännöllisesti Koirien ravitsemusneuvoja, fysiikkavalmentaja ja koirahieroja Sonja Mäkilä
Sonjan palveluita varataan suoraan hänen omilta ajanvaraussivuilta (ei Aitovetin ajanvarauksesta): vello.fi/belenus
Käytösklinikalla voidaan ratkoa monenlaisia haasteita, muun muassa käsittelyyn liittyviä ongelmia, eläinlääkäripelkoa tai stressin vähentämiseen liittyviä asioita. Kissat hyötyvät usein myös koppaan menemisen ja matkustelun kouluttamisesta. 
Stressi voi aiheuttaa eläimen käyttäytymiseen useita erilaisia muutoksia tai pahentaa jo olemassa olevia ongelmia, kuten iho-oireita, ruuansulatuskanavan ongelmia, haasteellista käyttäytymistä, ylivilkkautta tai pelkoja. Stressin minimoiminen eläimen arkea muokkaamalla tuo usein helpotusta ongelmiin. Myös kroonisesti sairaat eläimet voivat hyötyä käytöskonsultaatiosta. 
Eläinten käyttäytyminen on usein monen eri tekijän summa, joten käytöshaasteiden ratkaisemiseksi asiaa tulee tarkastella monelta eri kantilta ja toisinaan useamman hyvinvoinnin ammattilaisen toimesta. 
Käytösklinikalle ovat tervetulleita kissat ja koirat. Olette tervetulleita käynnille, vaikka teillä ei olisikaan haasteita, sillä ennaltaehkäisy on kaikkein tehokkainta. 
Koulutus tapahtuu aina positiiviseen vahvistamiseen perustuvin menetelmin. Menetelmä tai niiden yhdistelmät valitaan yksilöllisesti. 
Koulutuksessa ei koskaan käytetä eläinten pelottelua tai fyysistä rankaisua.  
Hinta on klinikalla 75 €/ 1 h ja 40 € / 30min.  
Meillä on nyt AitoVetissä saatavilla myös koiran ravitsemusneuvojan, fysiikkavalmennus- ja hierontapalvelut.
 
Koiran ravinnolla on suora yhteys sen terveyteen. Siksi ruokinnan suunnittelun tulisi perustua rotujen historiaan ja kehitykseen sekä yksilön tarpeisiin.

Ruokinnan suunnittelulla voimme koostaa tarkasti yksilön tarpeisiin sopivan ruokavalion, ottaen huomioon myös ravinnon sulavuuden ja laadun. Tukituotteiden oikealla ja täsmällisellä käytöllä voimme tukea koiran elimistöä häiriötilassa tai ylläpitää jo saavutettua tasapainoa.
 
Ravitsemusneuvonta 
  • tukena elämän kaikissa vaiheissa tiineydestä ja pennun kasvusta aina vanhuuteen asti
  • sairauksien tukihoitona esim sydän- ja maksasairauksissa, diabeteksessä ja iho ongelmissa
  • harrastavan koiran erityistarpeisiin

HUOM! Sonjan palveluiden ajanvaraus suoraan häneltä itseltään vello.fi/belenus